Ammattitaitoinen nuohooja lähelläsi Parikkalassa

Nuohoojan ammatti on nykyään paljon siistimpi kuin mielikuvien mustanpuhuvat nokikolarit antavat ymmärtää. Uusi välineistö, kuten imurit ja mittarit, yhdistettynä kokeneen nuohoojan ammattitaitoon mahdollistavat huomattavasti sotkuttomamman nuohouksen asiakkaan tiloissa kuin ennen vanhaan, kun lattiat ja muut pinnat piti vuorata tarkasti sanomalehtipaperilla nokitahrojen välttämiseksi. Nykyaikaisenkin nuohoojan täytyy kuitenkin osata hallita vanhat työkalut ja menetelmät, sillä asiakaskentällä kohteina on sekä vanhoja että uusia taloja, jotka vaativat erilaisia nuohoustoimenpiteitä. Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen palvelee kaikenlaisia asiakkaita valiten aina parhaan nuohousmenetelmän riippumatta tulisijojen tai savupiippujen rakennusvuodesta.

Nuohous edistää paloturvallisuutta ja säästää energiaa

Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen suorittaa nuohouksen vahvalla, monivuotisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Suorittamiimme nuohoojan perustehtäviin kuuluvat:

  • tulisijojen ja hormien savukanavien harjaus
  • noen poisto savukanavista ja piipuista
  • neuvonta ja konsultointi

Työskentelemme kohteissa huolellisesti ja rauhallisesti mahdollisimman siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Erilaisille hormeille on varattu erilaisia harjoja ja muita työvälineitä, joista kulloinkin valitsemme tilanteeseen sopivimman. Palveluihimme kuuluu myös asiakkaiden neuvonta ja opastus mihin tahansa nuohoukseen tai paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Kun savukanavat on nuohottu puhtaaksi noesta ja mahdollisista pikeentymistä, tulisijojen käyttö on energiatehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

Tilaa nuohouspalvelut tutulta ja paikalliselta nuohoojalta

Olemme paikallinen ja asiakaslähtöinen toimija, jonka ammattitaitoon on luotettu jo yli kahden vuosikymmenen ajan Parikkalan ja Kiteen seudulla. Välitämme asiakkaittemme turvallisuudesta ja haluamme osaltamme huolehtia kaikenlaisten kohteiden paloturvallisuudesta. Ota yhteyttä ja pyydä meidät käymään!

Nuohous on lailla säädeltyä toimintaa joka tulee suorittaa tasaisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa, paloturvallisuuden ylläpitämiseksi. Pelastuslain mukaan tulisijat ja savuhormit on nuohottava sekä ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot huollettava ja puhdistettava määrävälein, ja tähän tarvitaan ammattitaitoisen nuohoojan palveluita.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko nuohous- tai ilmastointipalveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi palveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!