Puhtaat piiput jo kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Sisäilmaa merkittävästi parantava ilmastointihuolto Parikkalasta

Ilmastointipalvelut ovat savupiippujen ja -hormien puhdistuksen lisäksi tärkeimpiä nuohoojan tekemiä töitä. Puhdas sisäilma on tärkeää paitsi hyvinvoinnillemme, myös kotimme sisustukselle. Mikäli sisäilma ei ole raikasta ja puhdasta, terveysongelmien lisäksi huomaamme myös pikkuhiljaa himmenevät huonekalut. Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen suorittaa ilmastointihuollot sekä -korjaukset yli kahden vuosikymmenen kokemuksella niin omakotitaloihin kuin laitoksiinkin. Olipa kotipaikkakuntasi sitten Parikkala, Kitee, Savonlinna tai Lappeenranta, hoidamme ilmastointisi kuntoon ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Ilmastointihuolto ylläpitää sisäilman puhtautta

Ilmastointihuolto käsittää ilmastointilaitteen erilaisia huolto- ja ylläpitotehtäviä. Ilmastointikanavien puhdistus sekä ilmastointilaitteiden suodattimien vaihto ovat perustöitämme, jotka suoritamme ripeästi ja asiantuntevasti. Lisäksi varmistamme aina huollon yhteydessä koko ilmanvaihtolaitteiston toimivuuden ja asianmukaisuuden.

Ilmastointilaitteiden korjaukset

Kun ilmastointilaite ei jostain syystä toimi, me laitamme sen kuntoon. Hoidamme kaikenlaiset ilmastointikoneiden korjaukset sekä kuluvien osien, kuten hihnapyörien ja moottorien, vaihtamisen kokemuksen tuomalla varmuudella. Käytämme kestäviä ja laadukkaita komponentteja parhaan mahdollisen korjaustuloksen saavuttamiseksi niin, että ilmastointilaitteesi palvelee sinua uudenveroisesti.

Hanki ilmastoinnin huollot ja korjaukset ammattilaiselta

Kun sisäilma tuntuu tunkkaiselta tai lämpötilat alkavat heitellä, vika voi olla ilmastointilaitteessasi. Tilanteesta ei tarvitse kärsiä pitkään, kun käännyt ammattilaisen puoleen: Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen huoltaa ilmastoinnin kuntoon palvellen sinua Parikkalan Uukuniemellä ja lähikaupungeissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko nuohous- tai ilmastointipalveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi palveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen
Lammintauksentie 112
59710 UUKUNIEMI

Y-tunnus: 1227443-9
Puh: 050 560 5922

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.