Sisäilmaa merkittävästi parantava ilmastointihuolto Parikkalasta

Ilmastointipalvelut ovat savupiippujen ja -hormien puhdistuksen lisäksi tärkeimpiä nuohoojan tekemiä töitä. Puhdas sisäilma on tärkeää paitsi hyvinvoinnillemme, myös kotimme sisustukselle. Mikäli sisäilma ei ole raikasta ja puhdasta, terveysongelmien lisäksi huomaamme myös pikkuhiljaa himmenevät huonekalut. Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen suorittaa ilmastointihuollot sekä -korjaukset yli kahden vuosikymmenen kokemuksella niin omakotitaloihin kuin laitoksiinkin. Olipa kotipaikkakuntasi sitten Parikkala, Kitee, Savonlinna tai Lappeenranta, hoidamme ilmastointisi kuntoon ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Ilmastointihuolto ylläpitää sisäilman puhtautta

Ilmastointihuolto käsittää ilmastointilaitteen erilaisia huolto- ja ylläpitotehtäviä. Ilmastointikanavien puhdistus sekä ilmastointilaitteiden suodattimien vaihto ovat perustöitämme, jotka suoritamme ripeästi ja asiantuntevasti. Lisäksi varmistamme aina huollon yhteydessä koko ilmanvaihtolaitteiston toimivuuden ja asianmukaisuuden.

Ilmastointilaitteiden korjaukset

Kun ilmastointilaite ei jostain syystä toimi, me laitamme sen kuntoon. Hoidamme kaikenlaiset ilmastointikoneiden korjaukset sekä kuluvien osien, kuten hihnapyörien ja moottorien, vaihtamisen kokemuksen tuomalla varmuudella. Käytämme kestäviä ja laadukkaita komponentteja parhaan mahdollisen korjaustuloksen saavuttamiseksi niin, että ilmastointilaitteesi palvelee sinua uudenveroisesti.

Hanki ilmastoinnin huollot ja korjaukset ammattilaiselta

Kun sisäilma tuntuu tunkkaiselta tai lämpötilat alkavat heitellä, vika voi olla ilmastointilaitteessasi. Tilanteesta ei tarvitse kärsiä pitkään, kun käännyt ammattilaisen puoleen: Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen huoltaa ilmastoinnin kuntoon palvellen sinua Parikkalan Uukuniemellä ja lähikaupungeissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko nuohous- tai ilmastointipalveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi palveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!