Puhtaat piiput jo kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Hormit kuntoon ammattilaisen korjaamana Parikkalassa

Kovien pakkasten, jatkuvan kosteuden tai muiden vastaavien syiden takia kesämökillä voi talven jälkeen odottaa ikävä yllätys. Rapautuneet tai halkeilleet hormit ovat harmillinen mutta suhteellisen yleinen kiusa varsinkin vanhemmissa taloissa ja silloin, kun hormin käyttö ei ole ympärivuotista. Vahingoittunut savuhormi on merkittävä paloturvallisuus- ja terveysriski, joka on aina korjautettava ensi tilassa. Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen tarjoaa savuhormien korjaus- ja putkituspalvelua, jonka avulla saat taas kotilieden kuumaksi tai kesämökin takan lämpiämään turvallisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hormikorjaukset

Jos hormi on halkeillut tai rapautunut, kannattaa se korjauttaa kuntoon mahdollisimman nopeasti. Viallisen hormin kautta sisätiloihin kulkeutuu savunhajua tai pahimmassa tapauksessa terveydelle vaarallista häkäkaasua. Hormia ei koskaan kannata lähteä korjaamaan itse, vaan asialle kannattaa laittaa kokenut ammattilainen. Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen korjaa hormit huolellisesti ja turvallisesti niin, että asiakkaiden on taas turvallista käyttää tulisijoja. Jos et ole varma hormin kunnosta ja epäilet halkeamia tai sortumisvaaraa, ota meihin yhteyttä: tulemme tarkastamaan hormin puolestasi, jonka jälkeen suunnittelemme tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Hormiputkitukset

Hormiputkitus on yleinen ja helppo savu- ja ilmahormien korjausmenetelmä, jonka avulla hormit saadaan kunnostettua miltei uudenveroisiksi. Hormiputkituksessa hormi korjataan joko jäykillä tai taipuisilla teräsputkilla, jotka voidaan asentaa joko koko hormiin tai osaan hormista korjauskohdista riippuen. Hormiputkitus on kustannustehokas ja kestävä hormien kunnostusmenetelmä, jonka suoritamme niin kotitaloihin kuin kesämökkeihinkin.

Korjauta hormi kokeneella ja vastuullisella ammattilaisella

Jotta voisit nauttia kiinteistösi tulisijasta huoletta, kannattaa hormin kuntoa pitää silmällä ja tarkastuttaa se säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kätevästi nuohouksen yhteydessä. Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen on palveluksessasi Etelä-Karjalassa aina Parikkalasta Kiteelle ja Lappeenrannasta Savonlinnaan. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko nuohous- tai ilmastointipalveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi palveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen
Lammintauksentie 112
59710 UUKUNIEMI

Y-tunnus: 1227443-9
Puh: 050 560 5922

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.